DISTRIBUIȚI

Patru persoane au murit, în cursul nopţii de duminică spre luni, într-un incendiu produs într-o clădire rezidenţială din plin centrul Moscovei, construită în 1914, au informat autorităţile locale, citate de EFE, potrivit agerpres.

Potrivit serviciilor de urgenţă, au fost evacuaţi peste 40 de locatari ai imobilului situat pe bulevardul Nikiţki, la câţiva metri de principalele atracţii turistice din capitala rusă.


Citeşte şi: Un avion s-a prăbuşit peste un cartier rezidenţial din California. 5 oameni au murit! – FOTO/VIDEO

Incendiul, care a afectat o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, a izbucnit la unul din apartamentele de la etajul al cincilea, dar s-a extins rapid, provocând daune şi unor locuinţe de la etajul al şaselea, a explicat Ministerul pentru Situaţii Urgenţă.

Pompierii au avut nevoie de patru ore pentru a stinge focul, iar, la primele ore ale dimineţii, traficul de pe respectivul bulevard central din Moscova a fost reluat.

Citeşte şi: Pentagonul trimite mii de militari la graniţa cu Mexicul

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului, care, conform primelor informaţii, ar fi putut fi provocat de un scurtcircuit sau de o neglijenţă a locatarilor.