DISTRIBUIȚI
ABC News

Preşedintele american Donald Trump va participa joi seară la o reuniune cu alegătorii care va fi transmisă pe canalul NBC, în acelaşi timp cu un eveniment similar al rivalului său democrat Joe Biden, televizat de ABC, relatează AFP şi dpa, potrivit agerpres.

Cei doi adversari în alegerile prezidenţiale de pe 3 noiembrie ar fi trebuit iniţial să participe joi la a doua dezbatere faţă în faţă.


Citește și : Summitul UE va pecetlui soarta acordului pentru Brexit

Emisiunea a fost în cele din urmă anulată, după ce preşedintele american a refuzat să participe la „dezbaterea virtuală” propusă de comisia organizatoare.

Donald Trump se va întâlni cu alegătorii la Miami, a anunţat NBC miercuri, iar Joe Biden se va afla la Philadelphia.

Donald Trump şi prezentatorul vor respecta distanţarea socială, iar participanţii veniţi să-i pună întrebări liderului de la Casa Albă vor purta măşti, a precizat NBC. Potrivit unui comunicat al postului citat de dpa, au fost efectuate teste medicale şi Trump „nu este contagios cu un virus infecţios”.

Citește și : Filarmonica din New York rămâne închisă tot sezonul 2020-2021

De la anunţarea, pe 1 octombrie, a testului pozitiv al preşedintelui american, echipa de campanie a lui Joe Biden publică zilnic rezultatele testelor COVID. Până acum toate au fost negative, potrivit AFP.