DISTRIBUIȚI
Reuters

Ideea privind posibilitatea unei întâlniri între preşedinţii Rusiei şi SUA, Vladimir Putin, respectiv Donald Trump, în marja summitului G20 de la Osaka (Japonia) luna aceasta este incertă şi nu au existat discuţii bilaterale despre detaliile unei astfel de întrevederi pentru moment, a declarat marţi consilierul pe probleme politice al preşedintelui rus Iuri Uşakov, citat de Reuters, TASS şi RIA Novosti, potrivit agerpres.

„Ideea unei posibile întâlniri între Putin şi Trump la Osaka în marja G20 (28-29 iunie) se află în aer; după ce a lansat această idee, partea americană nu a concretizat-o în niciun fel şi nici nu am discutat prin vreun canal elemente importante precum locul, timpul, ordinea de zi”, a afirmat Uşakov.


Citește și : Heiko Maas: Criza nucleară ameninţă pacea mondială

Donald Trump a declarat luna trecută că intenţionează să se întâlnească cu Vladimir Putin la G20 la Osaka. Kremlinul a spus ca Putin este deschis ideii, dar consilierul preşedintelui rus a subliniat marţi pentru presă că detaliile unei astfel de întâlniri nu au fost convenite şi nici măcar discutate.