DISTRIBUIȚI
The Atlantic

Fosta candidată a Partidului Democrat la președinția SUA, Hillary Clinton, ia în considerare înscrierea în cursa electorală din 2020 pentru șefia Casei Albe, afirmând că se află „sub o presiune enormă” din partea „multor oameni” în privința candidaturii, relatează site-ul postului BBC, potrivit mediafax.

Oficialul democrat, în vârstă de 72 de ani, a transmis, în cadrul unui interviu pentru sursa citată, că se gândește „întotdeauna” la felul în care ar fi prezidat statul american dacă ar fi câștigat scrutinul electoral din 2016. „Mă gândesc mereu ce fel de președinte aș fi fost și ce aș fi făcut diferit și ce cred că ar fi însemnat pentru țara noastră și pentru lume”, a declarat aceasta.


Citește și: Jeanine Anez se proclamă președinte în Bolivia

Totodată, aceasta a informat că ia în calcul revenirea în cursa electorală prezidențială din 2020, concurându-l pe actualul președinte al SUA, Donald Trump. „Bineînțeles că mă gândesc la asta, mă gândesc la asta mereu. Fiind capabilă să fac asta și, uite, oricine câștigă data viitoare va avea o sarcină mare de făcut încercând să repare tot ce a fost stricat”, a adăugat Clinton.

„Vă voi anunța asta cu siguranță, mă aflu sub o presiune enormă din partea multor, multor, multor oameni să mă gândesc la asta (…) dar, în acest moment (…) aceasta nu este în planurile mele”, a mai adăugat oficialul american.

Citește și: ‘Acqua alta’ ISTORICĂ în Veneția

În acest moment 17 oficiali democrați se luptă pentru șefia partidului, în contextul alegerilor din 2020.