DISTRIBUIȚI
Hello Magazine

SUA nu vor plăti pentru protecţia prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan, care s-au instalat recent în California, a subliniat preşedintele american Donald Trump, informează luni AFP, potrivit agerpres.

„Sunt un mare prieten şi mare admirator al reginei şi Regatului Unit”, a notat pe Twitter locatarul Casei Albe, cu două ore înainte de conferinţa sa de presă zilnică asupra coronavirusului. Evocând decizia lui Harry şi a soţiei sale Meghan de a renunţa să se instaleze în mod permanent în Canada şi de a se muta în California, Trump a adăugat: „SUA nu vor plăti pentru protecţia lor”. „Ei trebuie să plătească!”, a conchis preşedintele american, fără a alte explicaţii.


Citește și : Cononavirus în SUA: Peste 120.000 de cazuri confirmate şi mai mult de 2.000 de decese

O purtătoare de cuvânt a cuplului a dat ulterior publicităţii un comunicat în care Harry şi Meghan asigură cu nu au nicio intenţie să ceară ajutorul Washingtonului pentru protecţia lor, a informat Washington Post. „Au fost puse în aplicare aranjamente de securitate finanţate din mijloace private”, se afirmă în acest comunicat.

Potrivit tabloidului The Sun, cuplul a venit cu un mic avion privat săptămâna trecută la Los Angeles, într-un moment în care Canada şi SUA se pregăteau să-şi închidă frontiera pentru a stăvili propagarea COVID-19.

VIDEO – În plină pandemie de coronavirus, Lukaşenko a găsit ‘un remediu antivirus’: A jucat un meci de hochei pe gheaţă

Meghan, fostă actriţă americană, are numeroşi prieteni în California, unde locuieşte şi mama sa Doria.

Buckingham Palace nu a dorit să comenteze informaţiile din The Sun.