DISTRIBUIȚI

Actriţa Gwyneth Paltrow a câştigat procesul din Statele Unite în legătură cu un accident de schi produs în 2016, după ce un juriu a decis joi că Paltrow nu este responsabilă de leziunile suferite de un bărbat în timpul unei coliziuni pe o pârtie de schi din Park City, Utah, relatează dpa şi Reuters, potrivit agerpres.

Terry Sanderson, un optometrist pensionar, a suferit o comoţie cerebrală şi şi-a rupt patru coaste în urma coliziunii. El a declarat că rănile au condus la o leziune cerebrală traumatică şi a cerut despăgubiri de peste 300.000 de dolari de la Paltrow în cadrul unui proces civil.


Citeşte şi: Democrația încă mai rezistă în Israel – Black News

Sanderson, în vârstă de 76 de ani, a declarat în timpul audierilor că o femeie, despre care a aflat mai târziu că este actriţa Gwyneth Paltrow, l-a lovit după ce a „pierdut controlul” în timp ce schia în staţiunea Deer Valley Resort din Park City. Un prieten al lui Sanderson a declarat că a văzut-o pe Paltrow izbindu-se de fostul medic.

Paltrow a respins acuzaţia, afirmând că nu ea a provocat accidentul şi că Sanderson este cel care a lovit-o din spate în timp ce schia.

După doar două ore de deliberări, cei opt juraţi au dat joi un verdict în favoarea actriţei şi au decis că Sanderson este 100% vinovat. Paltrow a primit despăgubiri simbolice de un dolar, pe care actriţa le ceruse în cadrul unui contraproces.

Paltrow şi Sanderson, care au depus mărturie în timpul procesului, au fost prezenţi în instanţă pentru verdict.

Citeşte şi: Până și aliații lui Putin se întorc împotriva lui – Black News

Actriţa declarase anterior că îi pare „foarte rău” că starea de sănătate a lui Sanderson s-a deteriorat în urma incidentului, însă a susţinut tot timpul că nu ea a fost „de vină” şi că a fost „victimă” în accident.

În timpul procesului au fost audiate mai multe persoane, inclusiv cei doi copii ai actriţei, Apple şi Moses Martin, care se aflau cu mama lor la schi în ziua accidentului.