DISTRIBUIȚI
Yahoo News

Guvernul britanic se concentrează întru totul asupra luptei împotriva epidemiei covid-19, a răspuns luni un purtător de cuvânt al premierului Boris Johnson, întrebat care este poziţia Executivului conservator, în urma victoriei obţinute de către separatiştii scoţieni în alegerile parlamentare regionale din Scoţia, relatează Reuters, scrie news.ro .

”Miniştrii şi oficialii din cadrul tuturor administraţiilor publice din Regatul Unit se concentrează în prezent asupra luptei împotriva pandemiei covid-19”, a dat el asigurări.


Citește și : Vaccinul Pfizer/BioNTech NU are încă nevoie de modificări pentru a face faţă mutaţiilor suferite de coronavirus

”Toţi liderii partidelor din Regatul Unit spun că redresarea post-covid este necesar să fie prioritatea noastră comună, iar acesta este lucrul asupra căruia se va concentra Guvernul Regatului Unit”, a declarat presei purtătorul de cuvânt.

Conducătoarea separatiştilor scoţieni Nicola Sturgeon i-a transkis duminică lui Boris Johnson că un nou referendum pe tema independenţei Scoţiei este inevitabil.