DISTRIBUIȚI
etc

Greta Thunberg a început un nou protest pentru stoparea încălzirii globale. Activista şi-a spus nemulţumirile în faţa Parlamentului din Suedia, dar sute de mici proteste se vor desfăşura în toată ţara , potrivit mediafax.

Cunoscutul activist de mediu care militează pentru oprirea încălzirii globale a început un nou protest în faţa Parlamentului Suediei. Tot în acest loc, Greta Thunberg şi-a făcut auzită vocea pentru prima dată, acum doi ani. De atunci, aceasta a adunat în jurul ei un număr mare de persoane care îi susţin cauza, iar la momentul actual mulţi i se alătură în activităţile pe care tânăra le întreprinde.


Citește și : Biden conduce în sondajele americane, dar situația se echilibrează în statele cheie

Urmând îndrumările stricte de sănătate ale Suediei, care limitează întrunirile publice la 50 de persoane, Greta Thunberg nu organizează un protest mare. În schimb, activiştii planifică sute de acţiuni mici în faţa primăriilor din toată ţara.

„Trebuie să tratăm criza climatică ca pe o criză. Este simplu. Criza climatică nu a fost tratată niciodată ca o criză şi dacă nu o tratăm ca pe o criză, nu vom putea să o rezolvăm (…) Speranţa principală este, ca întotdeauna, să încercăm să avem un impact asupra nivelului de conştientizare şi al opiniei publice, astfel încât oamenii să înceapă să devină mai conştienţi de criza climatică, ca să putem creea această presiune asupra oamenilor de la putere, astfel încât să se întâmple ceva”, a declarat Greta Thunberg, activist de mediu.

Citește și : ATAC TERORIST în centrul Parisului: Doi suspecți au fost arestați!