DISTRIBUIȚI

Canalul de ştiri britanic conservator GB News a anunţat că va începe să difuzeze în fiecare dimineaţă imnul naţional înainte de începerea programului său live, relatează marţi dpa, potrivit agerpres.

Canalul a precizat că o versiune a imnului „God Save The Queen” va fi difuzată la GB News Television şi la GB News Radio în fiecare zi, la ora 05:59, începând cu 18 ianuarie.


Citeşte şi: GE suspendă regulile privind vaccinul și testarea anti-Covid după înfrângerea lui Biden la Curtea Supremă – Black News

Directorul editorial Michael Booker a declarat că postul va marca astfel Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

„Întotdeauna am promis că vom sărbători, atunci când putem, ceea ce este bun în legătură cu ţara noastră, iar domnia de 70 de ani a reginei merită cu siguranţă sărbătorită”, a explicat Michael Booker.

Citeşte şi: Biserica Luterană din Finlanda va trebui să-şi ceară scuze poporului sami – Black News

„Am ales o versiune instrumentală (a imnului) care, pentru telespectatorii noştri, va prezenta scene uimitoare din toată Marea Britanie. Credem că este un mod minunat de a începe ziua”, a adăugat el.

Canalul, care s-a lansat în iunie cu şapte emisiuni zilnice, s-a extins recent şi a lansat un nou post de radio, GB News Radio.