DISTRIBUIȚI

Gisele Bundchen a susținut-o pe colega supermodel Doutzen Kroes după ce a declanșat controverse printr-o postare pe rețelele de socializare, spunând că „nu va fi forțată” să se vaccineze anti Covid „pentru a îşi dovedi sănătatea pentru a participa la evenimentele din societate”, transmite Daily Mail.

Kroes a declarat vineri într-o postare lungă pe Instagram: „Nu voi accepta excluderea persoanelor în funcție de statutul lor medical. Libertatea de exprimare este un drept pentru care merită să ne luptăm, dar nu putem rezolva acest lucru decât uniți în pace și dragoste! ‘


Citeşte şi: Incendiu puternic într-o tabără de migranţi din Grecia – Black News

Tânăra de 36 de ani a fost puternic criticată de mulți fani pentru poziția ei față de vaccinare.

Dar Bundchen a susținut-o pe Kroes în secțiunea de comentarii, spunând: „O cunosc pe Doutzen și este o persoană amabilă și iubitoare. Nu-mi vine să cred că ura se îndreaptă spre ea pentru că și-a exprimat sentimentele.

„Mă întristează să văd toată judecata și lipsa de empatie în inimile atâtor oameni. Ura nu este [răspunsul].

„Singurul mod în care putem crea o lume mai bună este compasiunea și acceptarea. Vă invit să vă tăiați mintea și să mergeți adânc în interior pentru a găsi dragoste în inima voastră, astfel încât să ne putem uni cu toții în pace și să creăm armonie în viețile noastre și în lumea noastră. Avem nevoie de ea mai mult ca niciodată.

Citeşte şi: Avion militar PRĂBUŞIT peste casele din Texas – Black News

Comentariul lui Bundchen are peste 4.000 de aprecieri și aproximativ 1.000 de comentarii.

Nu este clar dacă Gisele Bundchen este vaccinată, dar soțul ei – fundașul NFL Tom Brady – este vaccinat.