DISTRIBUIȚI
TheStreet

Gigantul bancar american JPMorgan Chase & Co ar urma să plătească o amendă de aproape un miliard de dolari pentru a pune capăt investigaţiei autorităţilor SUA legate de manipularea pieţei pe segmentul metalelor preţioase şi al titlurilor de Trezorerie, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, potrivit agerpres.   

Oficialii JPMorgan au precizat în documente publice că sunt în discuţii cu autorităţile SUA pentru a rezolva investigaţiile.


Citește și : Croații îl așteaptă pe Mike Pompeo ‘ca pe pâinea caldă’. Sunt foarte aproape să scape de vizele SUA!

Înţelegerea cu Departamentul Justiţiei, Autoritatea de Supraveghere a Pieţelor Financiare din SUA (SEC) şi Comisia pentru tranzacţii cu contracte futures pe mărfuri (Commodity Futures Trading Commission – CFTC) ar putea fi anunţată săptămâna aceasta şi nu va avea ca rezultat restricţii asupra afacerilor băncii, susţin sursele.

Reprezentanţii SEC nu au dorit să comenteze iar cei ai CFTC şi ai Departamentului Justiţiei nu au răspuns imediat solicitărilor de declaraţii.

Înţelegerea a fost prima dată anunţată de Bloomberg News.

Citește și : Comisia Europeană cere statelor membre să acționeze împotriva pandemiei pentru a evita situația restrictivă din primăvară