DISTRIBUIȚI
economy.ge

Prim-ministrul georgian Mamuka Bakhtadze a numit-o vineri pe Natia Turnava ca nou ministru al economiei şi dezvoltării durabile, după demiterea mai devreme în aceeaşi zi a lui Giorgi Kobulia, care a fost ministru al economiei din iulie 2018, informează agenţia Xinhua, scrie Agerpres.

Bakhtadze şi-a anunţat decizia şi l-a prezentat pe noul ministru într-un briefing în capitala georgiană Tbilisi, exprimându-şi speranţa că Turnava va reuşi să-şi îndeplinească îndatoririle.


Citește și : Gruşko: Moscova efectuează modernizarea forţelor sale din Marea Neagră ca răspuns la consolidarea prezenţei NATO

„Natia este un profesionist de nivel înalt cu o experienţă impresionantă. Astăzi avem nevoie de decizii rapide, de luare a deciziilor rapide, pentru a servi publicului şi intereselor antreprenorilor”, a spus premierul.

Turnava a fost viceministru al economiei din septembrie 2018. Înainte de aceasta, a lucrat ca adjunct al directorului executiv al Fondului de Parteneriat, un fond major de investiţii de stat.

Citește și : Congresul SUA somează Administrația Trump să trimită versiunea completă a raportului MUELLER