DISTRIBUIȚI
accorhotels.com

Personalului şi oaspeţilor unui hotel din oraşul francez Beaune, regiunea Burgundia (centru-est), li s-a cerut să nu părăsească incinta după ce un turist din Hong Kong a murit aici în timpul nopţii, a confirmat grupul hotelier Accor, informează miercuri dpa, potrivit agerpres.

Decizia a fost luată din motive de precauţie de autorităţile regionale în domeniul sănătăţii, care fac teste „pentru a exclude orice posibil risc de contaminare”, a precizat compania.


Citeşte şi: Poliţiştii albi scot mai repede arma decât colegii lor de culoare

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la decesul persoanei originare din Hong Kong, rezultatele fiind aşteptate pentru sfârşitul acestei zile, a mai informat Accor.

Miercuri, autorităţile franceze au raportat primul deces al unui cetăţean francez în urma infectării cu noul coronavirus, în cursul nopţii, în capitală. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost testat marţi noaptea pentru coronavirus într-un spital din Paris, iar starea acestuia era gravă.

Citeşte şi: China anunţă cel mai mic bilanţ cotidian al deceselor provocate de coronavirus

În total, un număr de 17 cazuri de persoane infectate cu acest virus au fost identificate în Franţa, dintre care cinci începând de marţi.