DISTRIBUIȚI
Famous Biographies

Fostul rege al Spaniei Juan Carlos, în vârstă de 81 de ani, a fost operat pe inimă sâmbătă, potrivit El Pais, scrie news.ro .

Intervenţia, care era programată din iunie, s-a încheiat la ora 15.00.


Regele Felipe VI şi regina Sofía au sosit la spitalul Quirónsalud din Pozuelo de Alarcón (Madrid), unde a avut loc intervenţia, dimineaţă.

Citește și : Noi confruntări între poliţie şi manifestanţi după o scurtă acalmie în Hong Kong

„Nu pare a fi un caz grav (…): l-am programat în iunie pentru sfârşitul lui august şi a dus o viaţă normală” de atunci, a spus un purtător de cuvânt al Palatului regal. Cauzele exacte ale operaţiei nu au fost precizate.

Lucía Alonso, directoarea spitalului din Madrid, este aşteptată să ofere mai multe detalii despre starea de sănătate a fostului rege, pronosticul său şi detalii privind operaţia de by-pass.

Juan Carlos I, în vârstă de 81 de ani, care a domnit 38 de ani (1975-2014), s-a retras în iunie, anul trecut, din viaţa publică, la cinci ani după ce a abdicat în favoarea fiului său Felipe. El a continuat să apară în public vara aceasta, asistând la Madrid la coride sau participând în Finlanda la o competiţie de navigaţie, două dintre pasiunile sale.

Citește și : Taxele americane impuse companiei Huawei vor reduce veniturile firmei cu peste 10 miliarde de dolari, sub așteptări