DISTRIBUIȚI
Pulse Ghana

Fostul jucător al echipelor Chelsea şi Newcastle, Christian Atsu, în vârstă de 31 de ani, este „blocat sub dărâmăturile unei clădiri distruse” în urma unui cutremurului din Turcia, anunţă presa engleză, scrie news.ro

Atsu, care joacă din vară la Hatayspor, împreună cu directorul sportiv al clubului Taner Savut, au fost prinşi sub dărâmături la Kahramanmaras, unde îşi are sediul echipa.


Citește și : Armata israeliană a ucis mai mulţi militanţi înarmaţi într-o tabără de refugiaţi lângă Ierihon

Potrivit presei turce, doi jucători de la Hatayspor – Burak Oksuz şi Bertug Yildirim – au fost scoşi din dărâmături, iar doi membri ai echipei tehnice – Ekrem Eksioglu şi Osman Ates – au supravieţuit şi ei.

Căutările pentru Atsu şi Savut continuă.

Internaţionalul ghanez Atsu s-a alăturat echipei Chelsea în 2013, iar din 2017 a evoluat la Newcastle.

A rămas la club până în 2021, înainte de a se muta în Orientul Mijlociu,de unde s-a întors apoi în Europa anul trecut pentru a semna cu Hatayspor.

Citește și : Nou bilanţ al catastrofei din Turcia (VIDEO): Peste 900 de morţi, mii de răniţi şi numeroase persoane rămase sub dărâmături

Atsu a marcat primul său gol pentru club abia în acest weekend, înainte de cutremur, în victoria cu 1-0 în faţa celor de la Kasimpasa.

Potrivit ziarului turc Haberturk, mijlocaşul echipei Hatayspor Onur Ergun şi traducătorul Emre nu au fost nici ei găsiţi, iar portarul Ahmet Turkaslan, care joacă la echipa Yeni Malatyaspor, este de asemenea dispărut.