DISTRIBUIȚI
www.thewrap.com

Fosta vedetă Disney Adam Hicks, cunoscut pentru rolul său în serialul ‘Zeke and Luther’ despre tineri care practică skateboard, a fost arestat după comiterea unui jaf în apropiere de Los Angeles, a raportat poliţia citată vineri de AFP.

Adam Hicks, în vârstă de 25 de ani, a fost interpelat miercuri în compania tinerei Danni Tamburo, de 23 de ani, după o agresiune comisă asupra unui bărbat în oraşul Burbank, un cartier din Los Angeles, conform agerpres.


Adam Hicks, care locuieşte în Burbank, a jucat şi pe marile ecrane în filmul „A Perfect Neighbor” alături de Jennifer Lopez. „Suspectul a ameninţat victima cu pistolul şi i-a cerut portofelul. Victima, care s-a temut pentru viaţa sa, a reuşit să fugă”, a declarat Derek Green, poliţist din Burbank.

Citește și : Donald Trump transmite de la Davos ‘sentimente călduroase’ naţiunilor africane

Trei „hold-upuri” similare au avut loc în interval de câteva minute, implicând „victime care se plimbau” în acelaşi sector, a precizat Derek Green.

Adam Hicks şi Danni Tamburo, suspectaţi de jaf cu mâna armată, au fost plasaţi în detenţie provizorie şi pot fi eliberaţi în schimbul unei cauţiuni de 350.000 de dolari.