DISTRIBUIȚI
www.weforum.org

Forumul Economic Mondial a anunţat, luni după-amiază, că reuniunea de anul acesta, programată în Singapore, a fost anulată, din cauza noilor tulpini de coronavirus, care generează probleme organizatorice , informează mediafax.

Forumul Economic Mondial a organizat în ianuarie evenimentul „Agenda Davos”, prin videoconferinţă, dar Reuniunea Specială Anuală era programată în Singapore în august, din cauza situaţiei epidemice din Europa. Însă organizatorii au anunţat luni după-amiază că reuniunea din Singapore va fi anulată.


Citește și : Numărul de infectări zilnice din India începe să scadă pentru prima dată în ultimele 25 de zile

„Forumul Economic Mondial se pregătea pentru Reuniunea Anuală Specială din Singapore, care urma să aibă loc peste trei luni. Anunţăm cu regret că, din cauza circumstanţelor tragice produse în diverse zone ale lumii, în contextul vitezelor diferite de vaccinare şi incertitudinii generate de noile variante ale coronavirusului, este imposibil să organizăm reuniunea globală a liderilor din mediile de afaceri, a liderilor politici şi societăţii civile la amploarea planificată, în pofida susţinerii excelente acordate de Guvernul din Singapore”, a anunţat Forumul Economic Mondial, conform unui comunicat postat pe site-ul propriu.