DISTRIBUIȚI

Fiul lui Salman Rushdie, Zafar Rushdie, a anunţat, într-un comunicat postat în social media, că scriitorul a suferit răni grave şi care îi vor schimba viaţa, dar nu şi-a pierdut deloc simţul umorului, informează news.ro.

“După atacul de vineri, tatăl  meu rămâne în stare critică în spital, unde este supus unui tratament amplu. Suntem extrem de uşuraţi după ce ieri el a fost scos de pe ventilator şi de pe oxigen suplimentar şi a putut spune câteva cuvinte.


Citeşte şi: Atacatorul lui Salman Rushdie a fost inculpat pentru tentativă de omor şi nu poate fi eliberat pe cauţiune – Black News

Deşi rănile suferite sunt grave şi îi vor schimba viaţa, simţul umorului, de obicei sfidător, i-a rămas intact. Le suntem recunoscători tuturor celor din public care i-au sărit cu curaj  în ajutor şi i-au acordat primul ajutor, poliţiei şi doctorilor care au avut grijă de el şi valului de iubire şi susţinere din întreaga lume. Vă cerem să aveţi răbdare şi să ne respectaţi intimitatea în aceste momente în care familia se uneşte la patul lui de spital pentru a-l susţine şi a-l ajuta”, a precizat Zafar Rushdie.

Citeşte şi: Rusia confirmă un posibil schimb de prizonieri cu SUA – Black News

Salman Rushdie a fost înjunghiat în gât şi în tors, vineri, în timp ce era pe scenă la o prelegere în statul New York.