DISTRIBUIȚI
Beograd 02.04.2017.Izbosni stab sns, cekanje rezultata, rezultati, glasanje, predsednicki izbori

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a anunţat miercuri că fiul său cel mare a fost spitalizat după ce a contractat noul coronavirus, informează agenţiile de presă MIA şi TASS, potrivit agerpres.

„Fiul meu cel mare este infectat cu noul coronavirus, iar starea sa clinică este de aşa natură încât a fost internat la spitalul de boli infecţioase”, a indicat Vucic într-o postare pe Instagram.


Citește și: A doua zi consecutiv cu aproape 2000 de decese în SUA

Nu se cunosc alte detalii deocamdată.

Danilo Vucic, 22 de ani (din prima căsătorie) este cel mai mare dintre cei trei copii ai preşedintelui sârb. Aleksandr Vucic mai are o fată şi un fiu din a doua căsătorie.

În Serbia, potrivit ultimelor date, miercuri erau 2.447 de persoane infectate cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a crescut la 61.

Citește și: Australienii blocaţi în America și în Africa de Sud vor fi repatriați

Anterior, autorităţile sârbe au solicitat ajutor Rusiei în lupta împotriva epidemiei, notează TASS.

Rusia a trimis în 3-4 aprilie în Serbia 87 de specialişti împreună cu echipamente şi tehnică medicală la bordul a 11 avioane-cargo Il-76, care au aterizat la baza Batajnica de lângă Belgrad în cadrul unui ajutor în lupta împotriva epidemiei de coronavirus, notează TASS. Operaţiunea a fost realizată de Ministerul Apărării rus, specialiştii trimişi în Serbia fiind tot din cadrul armatei ruse.