DISTRIBUIȚI
PressTV

„Fiţi prudent!”, i-a răspuns luni pe Twitter preşedintelui american ministrul iranian al afacerilor externe Mohammad Javad Zarif, la câteva ore după un avertisment de o rară virulenţă a lui Donald Trump la adresa Iranului, relatează AFP, potrivit agerpres.

Folosind majuscule ca şi Donald Trump cu o zi înainte, Zarif a postat în engleză: „Nu suntem impresionaţi”.


Citește și : Trump „explorează mecanisme” prin care să retragă accesul la date secrete al unor foşti oficiali din Administraţia Obama (Casa Albă)

Duminică, preşedintele american i-a adresat un mesaj preşedintelui iranian Hassan Rohani: „Nu mai ameninţaţi niciodată SUA sau veţi suporta consecinţe cum puţini au suferit în istorie”.

„Nu mai suntem o ţară care suportă vorbele voastre demente despre violenţă şi moarte. Aveţi grijă!”, a continuat liderul de la Casa Albă.

Mesajul a fost postat după ce Rohani l-a avertizat pe liderul american „să nu tragă tigrul de mustăţi”, dând asigurări că un conflict cu Iranul ar fi „mama tuturor războaielor”.

Citește și : Israelul respinge oferta Rusiei de a ţine forţele iraniene la cel puţin 100 km de linia de armistiţiu de pe platoul Golan