DISTRIBUIȚI
Reuters

O fetiţă în vârstă de opt ani a fost împuşcată mortal sâmbătă într-o parcare din Atlanta, în statul american Georgia, informează presa locală preluată de dpa, potrivit agerpres.

Conform primăriţei Keisha Lance Bottoms, citată de ziarul Atlanta Journal Constitution, mai mulţi bărbaţi înarmaţi au deschis focul asupra automobilului mamei victimei. Fetiţa era în maşină, împreună cu mama sa şi cu un prieten. Acesta a încercat să intre în parcare când s-au apropiat atacatorii, care i-au blocat accesul. Spre vehicul au fost trase mai multe gloanţe, iar fetiţa a fost rănită şi a decedat ulterior la spital.


Citeșe și : China anunţă opt noi cazuri de coronavirus depistate în ultimele 24 de ore

Incidentul de sâmbătă seara a avut loc în apropiere de restaurantul tip fast food unde la jumătatea lui iunie a fost ucis de poliţişti Rayshard Brooks, un bărbat de culoare. În noaptea de după moartea acestuia, localul respectiv a fost incendiat, iar de atunci, locul a fost ocupat de demonstranţi.

‘Aţi împuşcat şi aţi ucis un copil’, a spus Bottoms într-o conferinţă de presă, adresându-se aparent manifestanţilor. ‘Şi nu a fost doar un singur trăgător, au fost cel puţin doi’, a precizat ea. Şefa municipalităţii a cerut ca toate persoanele care au fost văzute purtând puşti în apropiere de restaurantul de pe University Avenue să părăsească zona.

Citeșe și : Yuriko Koike, realeasă guvernator la Tokyo