DISTRIBUIȚI
walldevil.com

Biroul Federal de Investigații din SUA se află în căutarea unui membru al organizației teroriste Al-Qaida despre care are informații că locuiește în Brazilia, statul sud-american promițând să colaboreze cu autoritățile americane în acest sens, potrivit Reuters, transmite şi mediafax.

FBI-ul l-a adăugat pe Mohamed Ahmed Elsayed Ahmed Ibrahim pe lista celor mai căutați infractori din lume, precizând că este căutat ”pentru a fi interogat în legătură cu rolul său de agent operativ și intermediar care ar putea fi implicat în plănuirea de atacuri teroriste împotriva Statelor Unite și a intereselor sale”.


Citeşte şi: Atac cu SATÂRUL în centrul oraşului Sydney (VIDEO). O femeie a fost omorâtă!

FBI-ul a transmis că acesta ”furniza ajutoare materiale” pentru Al-Qaida încă din 2013, grupare care s-a aflat în spatele atentatelor teroriste din SUA din 2001. De asemenea, FBI a anunțat că acesta s-a născut în Egipt în 1977, iar în prezent trăiește în Brazilia.

Printr-un comunicatt de presă comun, ministerele braziliene ale Justiției și Afacerilor Externe au transmis că Ibrahim a ajuns în Brazilia în 2008 și are statut de rezident permanent.

Citeşte şi: Un polițist rus lovește cu cruzime o protestatară deja reținută (VIDEO). Imaginile i-au determinat pe superiori să deschidă o anchetă!

”Guvernul brazilian este deschis pentru o cooperare cu autoritățile americane în urma solicitării acestora, conform legislației noastre, și urmărește acest caz”, se arată în comunicat.