DISTRIBUIȚI
Hello Magazine

Regina Elizabeth a II-a şi alţi membri ai familiei regale britanice au fost aclamaţi călduros de mulţime marţi, la sosirea la slujba de Crăciun, pe unul dintre domeniile monarhiei, relatează The Associated Press, scrie news.ro .

Elizabeth, în vârstă de 92 de ani, a sosit cu o limuzină condusă de un şofer la Biserica Sfânta Maria Magdalena, unde membri mai tineri ai familiei regale au venit pe picioare, de la reşedinţa reginei la Sandringham.


Citește și : China respinge cu fermitate intervenţia Franţei în favoarea celor doi canadieni arestaţi

Prinţul Charles a deschis calea, urmat de fii săi, prinţul William şi soţia sa Catherine şi prinţul Harry şi soţia sa însărcinată Meghan.

Harry şi Meghan, care aşteptă primul copil în primăvară, au mers braţ la braţ, alături de William şi Catherine. Mulţi oameni le-au urat ”Crăciun fericit”, pe drumul către biserică, stiuată într-o zonă rurală în Anglia.

În timpul slujbei, congregaţia a cântat colinde tradiţionale – “O Little Town Of Bethlehem”, ”The Herald Angels Sing” şi “O Come All Ye Faithful”.

După slujbă, care a durat 45 de minute, oameni le-au oferit flori, pe drumul înapoi către Sandringham House, unde petrec vacanţa împreună şi iau masa tradiţională de Crăciun.

Soţul reginei, prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani şi care s-a retras în mare măsură din viaţa publică, nu a participat la slujbă. Soţia lui Charles, Camilla, care se reface după o răceală, a lipsit, de asemenea, de la slujbă.

Cei trei copii ai lui William şi ai Catherinei, prinţul George, în vârstă de cinci ani, prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, şi prinţul Louis – au rămas de asemenea acasă.

Prinţul Andrew, fiul reginei, a sosit cu maşina împreună cu mama sa. Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei, a particopat împreună cu soţul său, Jack Brooksbank.

Citește și : Putin întreprinde o vizită în Serbia în ianuarie 2019

Membrii familiei regale fac de obicei schimb de mici cadouri în Ajunul Crăciunului, un obicei popularizat de regina Victoria şi prinţul Albert.

Regina se încruntă de obicei când primeşte cadouri extravagante, iar multe dintre aceste cadouri sunt articole fanteziste.

Pe vremea când regina era mai tânără, Crăciunul însemna o plimbare în familie prin pădure sau o plimbare călare.

Mesajul anual al reginei, înregistrat în avans, adresat Marii Britanii şi celor 52 de ţări din cadrul Commonwealthului, a fost difuzat marţi după-amiaza.

Elizabeth şi-a transmis primul mesaj de Crăciun, difuzat la radio, în 1952, anul în care a urcat pe tron.