DISTRIBUIȚI

Pe măsură ce se deschide procesul pentru Ghislaine Maxwell, Administrația Federală a Aviației a dezvăluit accidental date despre peste 700 de zboruri anterioare necunoscute ale lui Jeffrey Epstein efectuate cu avioane private.

Maxwell este cunoscută pentru legătura ei strânsă cu finanțatorul și infractorul sexual condamnat Jeffrey Epstein, care a murit într-o închisoare din New York City.


Potrivit Insider, înregistrările dezvăluie 704 zboruri necunoscute anterior efectuate de avioanele lui Epstein. Acestea includ sute de călătorii dintr-un interval de trei ani în evidența publică, din 2013 până în 2016, când mișcările avioanelor nu au fost identificate.

Administrația Federală a Aviației (FAA) a descoperit accidental peste 2.000 de dosare de zbor legate de avioanele private ale infractorului sexual condamnat Jeffrey Epstein, dintre care peste 700 erau necunoscute anterior, potrivit Insider.

Actul de informare (FOIA) din ianuarie 2020, a cerut FAA să dezvăluie datele agenției legate de avioanele private ale lui Jeffrey Epstein. Deși cererea punctului de vânzare a fost respinsă din cauza unei scutiri legale desemnate de Congres, cunoscută sub numele de „Excepția 7”, FAA a trimis în mod neintenționat Insider o bucată din datele zborurilor lui Epstein, care includeau plecări și sosiri, ca parte a unei cereri FOIA fără legătură la începutul anului 2021, conform raportului Insider.

Înregistrările de zbor conțin date despre aproximativ 2.300 de zboruri efectuate cu patru dintre avioanele private ale lui Epstein între 1998 și 2020.

Înregistrările federale au dezvăluit, de asemenea, 704 călătorii necunoscute anterior care au avut loc cu avioanele lui Epstein, care au inclus zboruri între 2013 și 2016, potrivit Insider. Datele FAA nu includ numele pasagerilor.