DISTRIBUIȚI

UPDATE. Autorităţile au anunţat că este vorba despre un atac terorist cu un dispozitiv improvizat. 22 de oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital, transmite BBC, citând surse oficiale.

The Met’s Counter Terrorism Command are investigating after the incident at #ParsonsGreen tube station is declared a terrorist incident


Şefa guvernului, Theresa May, este informată cu regularitate în legătură cu incidentul de la metrou, a precizat un purtător de cuvânt al premierului.

PM: My thoughts are with those injured at Parsons Green and emergency services who are responding bravely to this terrorist incident.

Mai mulţi călători au suferit arsuri la nivelul feţei într-o explozie produsă vineri într-o garnitură de metrou în sud-vestul Londrei, a relatat cotidianul londonez Metro pe pagina sa de internet, informează Reuters.

Poliţia a anunţat că este la curent cu un incident produs în staţia Parsons Green din West London.

Mai multe ambulanţe şi forţe speciale s-au deplasat la locul incidentului.

Deocamdată, nu se cunoaşte natura exploziei, produsă la oră de vârf.

În imagini postate pe Twitter se poate vedea cum o femeie primeşte îngrijiri medicale pe trotuar de la serviciile de urgenţă.

metro.uk

Circulaţia metroului a fost suspendată în zonă.

Ştire iniţială. Mai mulţi călători au suferit răni la nivelul feţei într-o explozie produsă vineri într-o garnitură de metrou, pe ruta District Line, în sud-vestul Londrei, a relatat cotidianul londonez Metro pe pagina sa de internet, informează Reuters, potrivit agerpres.

Poliţia a anunţat că este la curent cu un incident produs în staţia Parsons Green din West London.

Reuters

Potrivit EFE, serviciile de urgenţă britanică se deplasează la locul incidentului. Deocamdată, nu se cunoaşte natura exploziei, produsă la oră de vârf.