DISTRIBUIȚI

Vedeta pop Britney Spears şi superstarul britanic Elton John îşi vor uni forţele într-un nou cântec, a anunţat luni casa de discuri care-l va distribui, informează AFP, potrivit agerpres.

Cântăreţii – care au, împreună, o experienţă de 90 de ani în industria muzicală – vor colabora pentru piesa „Hold Me Closer”, potrivit Interscope Records.


Citeşte şi: FBI percheziţionează PALATUL lui Trump din Florida – Black News

Deşi nu se cunoaşte data lansării, aceasta va fi prima piesă nouă a lui Britney Spears după mulţi ani.

Titlul este inspirat de versurile piesei „Tiny Dancer” a lui Elton John de la începutul anilor 1970.

Anunţul vine după mai multe zile de speculaţii despre o posibilă colaborare între cele două vedete.

Britney Spears şi partenerul ei, Sam Asghari, au anunţat recent că artista a suferit un avort spontan.

Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears publicase pe contul ei de Instagram un mesaj în care dezvăluia că era însărcinată.

Vestea a venit la doar cinci luni după ce Tribunalul din Los Angeles i-a redat artistei pop controlul asupra vieţii personale, punând capăt regimului de tutelă exercitată în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Tutela fusese impusă prin ordin judecătoresc în 2008 din cauza unor tulburări de ordin psihologic ale vedetei, care a denunţat într-un proces intens mediatizat respectivul regim juridic, precizând că acesta a fost „abuziv” şi că a împiedicat-o să renunţe la un sterilet în pofida dorinţei sale de a avea alţi copii.

Vedeta pop, faimoasă pentru hituri globale precum „…Baby One More Time”, nu a mai acordat un interviu de ani de zile şi apare rar în public.

Citeşte şi: Zelenski reaminteşte dezastrul de la Cernobîl – Black News

Elton John, care a împlinit 75 de ani în urmă cu câteva luni, este cunoscut mai ales pentru hitul său „Rocket Man”.

În 2018, artistul a pornit într-un turneu de adio de proporţii. Întinzându-se pe parcursul mai multor ani, turneul prevedea peste 300 de date de concert în întreaga lume înainte de a fi perturbat de pandemia de coronavirus.