DISTRIBUIȚI
wikipedia

Elton John anunță că părăsește Twitter, din cauza schimbărilor despre care spune că „permit dezinformarea să înflorească”. Elton John face aceste comentarii după ce Elon Musk a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, potrivit The Guardian, informează mediafax.

Sir Elton John a declarat că nu va mai folosi Twitter după schimbarea politicii, care, în opinia sa, va permite „dezinformării să înflorească necontrolat”.


Citește și : ‘Negustorul morţii’ Viktor Bout a ajuns în Rusia

Comentariile muzicianului în vârstă de 75 de ani vin după ce Elon Musk, care a cumpărat rețeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, despre care experții au spus că va duce la revenirea pe platformă a „superdiseminatorilor de ură”.

Vineri, John a scris pe Twitter: „Toată viața mea am încercat să folosesc muzica pentru a aduce oamenii împreună. Cu toate acestea, mă întristează să văd cum dezinformarea este folosită acum pentru a diviza lumea noastră. Am decis să nu mai folosesc Twitter, având în vedere recenta lor schimbare de politică, care va permite dezinformării să înflorească necontrolat”.

Citește și : Putin: Orice ţară care îndrăzneşte să atace Rusia cu arme nucleare va fi ştearsă de pe faţa pământului