DISTRIBUIȚI
LA Times

Directorul general al companiei Tesla, Elon Musk, a fost desemnat ‘Persoana Anului 2021’ de revista Time, informează Reuters, potrivit agerpres.

‘Persoana Anului 2021’, alegerea editorilor TIME, a fost dezvăluită luni.


Citeşte şi: Îmbolnăvirea cu Omicron ar putea acționa ca ‘un vaccin natural’, spune un om de știință britanic – Black News

Elon Musk este şi fondatorul şi directorul general al companiei de rachete SpaceX, precum şi la start-up-ul Neuralink sau la firma de infrastructură The Boring Company.

Prin intermediul participaţiilor sale la alte companii, precum Neuralink şi mai ales SpaceX, magnatul Elon Musk este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la 338 de miliarde de dolari.

Citeşte şi: Preşedintele sud-african este bolnav de COVID – Black News

Publicaţia americană a anunţat pe 8 decembrie că preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, este ‘Persoana Anului 2021’ în sondajul realizat în rândul cititorilor revistei TIME.

Controversatul lider brazilian a obţinut 24% din cele peste 9 milioane de voturi din partea cititorilor chemaţi să indice persoana sau grupul care s-a bucurat de cea mai mare influenţă – în bine sau rău – pe parcursul ultimului an.