DISTRIBUIȚI
Independent.ie

Actorul laureat cu Oscar Eddie Redmayne a fost imortalizat în ceară şi este cel mai nou exponat din faimosul muzeu al figurilor de ceară londonez Madame Tussauds, informează joi Press Association.

Replica din ceară a lui Redmayne, actor răsplătit cu Oscar pentru rolul fizicianului Stephen Hawking din pelicula ”The Theory Of Everything”, poartă un costum în nuanţe de albastru marin şi maro, cămaşă albă şi cravată bleumarin, conform agerpres .


Statueta îl înfăţişează pe actor într-o poziţie relaxată, cu o mână în buzunar şi cu un pahar de vin în cealaltă mână.

Citește și : Interpolul predă pentru prima dată Irakului un ministru corupt

Redmayne, care se va întoarce în curând pe marele ecran cu continuarea peliculei ”Fantastic Beasts And Where To Find Them”, va putea fi ”auzit” în primul său film animat ”Early Man”, produs de compania britanică de animaţie Aardman, în care îşi împrumută vocea personajului Dug, un om al cavernelor.

Anterior, actorul declarase pentru Press Association că îi este teamă să nu fie dat afară. ”Mi s-a întâmplat înainte. Am avut mai multe experienţe neplăcute. Am fost concediat de la multe slujbe de voiceover”, a spus actorul.

”Oamenii spuneau ‘o, da, vrea ca această persoană să fie în film’, după care intram într-o cabină şi începeam să vorbesc, iar ei spuneau ‘o, nu are o voce prea potrivită, nu-i aşa?”’

”Early Man” va fi lansat în cinematografele britanice pe 26 ianuarie.