DISTRIBUIȚI
Belfast Telegraph

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a afirmat într-o postare pe Facebook după anunţul demisiei premierului Theresa May, că „ultimul lucru de care are nevoie ţara este o nouă luptă între conservatori şi un nou premier neales” şi a făcut apel la viitorul lider conservator să convoace alegeri generale, transmite news.ro.

„Premierul a avut dreptate să îşi dea demisia. Ea a acceptat în sfârşit ceea ce ţara ştia de mai multe luni: ea nu poate guverna”, a scris Corbyn pe Facebook, după ce premierul Theresa May a anunţat că va demisiona din funcţia de lider al Partidului Conservator pe 7 iunie.


Vezi şi: ALERTĂ! Theresa May şi-a anunţat DEMISIA cu lacrimi în ochi! – VIDEO

„Partidul Conservator a eşuat cu privire la Brexit şi nu este capabil să îmbunătăţească vieţile cetăţenilor”, a scris el.

„Parlamentul este blocat şi conservatorii nu oferă soluţii pentru provocările majore cu care confruntă ţara. Ultimul lucru de care are această ţară nevoie este o nouă luptă internă între conservatori şi un premier neales”, a precizat Corbyn.

Citeşte şi: Trump a dat ordin serviciilor secrete să coopereze în ancheta lui William Barr

„Oricine va deveni noul lider conservator trebuie să lase poporul să decidă viitorul ţării prin noi alegeri generale”, a încheiat Corbyn.