DISTRIBUIȚI
afp

Președintele american Donald Trump a avut un schimb de replici cu o jurnalistă a postului ABC News în timpul unei conferințe de presă, spunându-i că nu gândește ”niciodată”, înainte ca aceasta să apuce să îi adreseze întrebarea, relatează Blooomberg, potrivit Mediafax.

În timp ce jurnalista, Cecilia Vega, cerea un microfon pentru a-i putea adresa întrebarea, Trump a glumit spunând că ”este șocată că am prins-o. Ca într-o stare de șoc”.


Citește și : Furtuna tropicală Rosa se transformă în depresiune tropicală deasupra Peninsulei Baja California

Vega i-a răspuns: ”Nu sunt, mulțumesc, domnule președinte.”

Trump a părut că nu înțelege și i-a spus: ”Este în regulă, știu că nu gândești, nu ai gândit niciodată”.

”Îmi pare rău”, a răspuns aceasta.

”Nu, continuă. Continuă.”, i-a spus Trump.

În transcrierea interviului publicată luni seară, Casa Albă l-a citat ​​în mod diferit pe Trump, care ar fi spus că: „Știu că nu mulțumești”.

Citește și : Noua rachetă rusească: Afirmaţiile Washingtonului privind doborârea rachetelor ruseşti sunt periculoase (Maria Zaharova)

Vega a încercat să pună o întrebare legată de investigația FBI privind acuzațiile de agresiune sexuală împotriva nominalizării judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă a SUA, însă președintele a insistat inițial să fie întrebat despre comerț. Apoi s-a întors către Vega pentru o întrebare despre cazul Kavanaugh.

„O conferință de presă înseamnă că puteți să adresezi orice întrebare vrei”, a scris Vega ulterior pe Twitter, adăugând hashtag-ul „FirstAmendment”.