DISTRIBUIȚI
Fox News

Fiul cel mare al preşdintelui Donald Trump, Donald Trump Jr, va fi audiat joi în Comisia pentru afaceri judiciare a Senatului, care verifică acuzaţiile de interferenţă rusă în alegerile prezidenţiale din SUA, din 2016, au declarat miercuri consilieri din Senat, citat de Reuters.

Trump Jr. a fost invitat să depună mărturie într-o audiere publică din luna iulie, dar a ajuns la un acord pentru o audiere private.


“Aşteptăm cu nerăbdare o întâlnire profesională şi productivă şi apreciem ocazia de a ajuta comisia”, a declarat un avocat al lui Trump Jr, Alan Futerfas.

O întâlnire între Trump Jr., avocata rusă Natalia Veselniţkaia şi alţii în timpul campaniei electorale a făcut deja subiectul unei audieri în faţa unui mare juriu.

O serie de citaţii, interogatorii şi mărturii au relevat amploarea anchetelor cu privire la amestecul Rusieii în alegerile din Statele Unite, care vor afecta cu siguranţă preşedinţia lui Trump, comentează AP.

Donald Trump a negat în mod categoric orice complicitate cu Rusia în timpul campaniei prezidenţiale şi a catalogat ancheta drept o ”vânătoare de vrăjitoare” împotriva Casei Albe.