DISTRIBUIȚI

Preşedintele american, Donald Trump, a criticat-o pe cunoscuta realizatoare TV Oprah Winfrey pentru prestaţia acesteia în emisiunea ei, ’60 Minutes’, de pe postul CBS, şi şi-a exprimat din nou speranţa că ea va candida la alegerile prezidenţiale din anul 2020, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Winfrey a avut duminică seară invitaţi 14 alegători republicani, democraţi şi independenţi din oraşul Grand Rapids, statul Michigan, în cadrul emisiunii al cărei subiect a fost primul an de mandat al preşedintelui Trump.


Citeşte şi: Revoltă şi luare de ostatici într-o închisoare din Brazilia

”Tocmai am văzut o Oprah Winfrey extrem de nesigură, care a intervievat un grup de oameni în emisiunea ’60 minutes’. Întrebările au fost părtinitoare şi tendenţioase, iar faptele incorect prezentate. Sper ca Oprah să candideze, astfel încât ea să poată fi expusă şi înfrântă exact ca toţi ceilalţi”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

Oprah Winfrey a declarat pentru mai multe media, printre care Entertainment Weekly, că nu va candida la alegerile prezidenţiale din anul 2020 din SUA, dar că se gândeşte la această posibilitate, în urma speculaţiilor apărute pe această temă în presa americană.

În emisiunea respectivă Winfrey nu a făcut nicio declaraţie directă în favoarea sau contra lui Donald Trump, dar le-a adresat invitaţilor întrebări mergând de la situaţia economică a ţării la erodarea respectului faţă de SUA în întreaga lume.

Citeşte şi: Cele mai grele grupări islamiste din Siria se unesc împotriva jihadiştilor