DISTRIBUIȚI

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a convocat în mai 2017 pe directorul interimar al FBI, Andrew McCabe, pentru a-l întreba cu cine a votase în scrutinul prezidenţial din 2016, exprimând nemulţumire că soţia acestuia are legături cu politicianul democrat Hillary Clinton, afirmă surse politice, transmite mediafax.

Imediat după demiterea directorului FBI James Comey, Donald Trump l-a convocat în Biroul Oval pe directorul interimar, Andrew McCabe, pentru a-l cunoaşte.


Citeşte şi: O comună din R.Moldova a semnat o ‘declaraţie de UNIRE’ cu România

Surse politice citate de cotidianul The Washington Post şi de site-ul Axios.com afirmă că Donald Trump l-a întrebat explicit pe Andrew McCabe: Cu cine aţi votat în scrutinul prezidenţial din 2016?

Andrew McCabe a răspuns că nu a votat deloc.

În plus, Donald Trump a exprimat nemulţumire că soţia lui Andrew McCabe, un politician democrat, a primit donaţii de sute de mii de dolari pentru campania electorală în vederea obţinerii unui loc în Senatul statului Virginia. Liderul de la Casa Albă a evocat şi legăturile soţiei lui Andrew McCabe cu Hillary Clinton, fostul candidat democrat în scrutinul prezidenţial din 2016.