DISTRIBUIȚI

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat din nou, miercuri, pe secretarul său al Justiţiei Jeff Sessions, catalogând ”ruşinoasă” procedura pentru care a optat în vederea anchetării unor eventuale abuzuri în domeniul supravegherii, scrie AFP.

”De ce cere Jeff Sessions inspectorului general să ancheteze cu privire la posibile abuzuri legate de Fisa?”, s-a întrebat Trump pe Twitter, referindu-se la Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA), care reglementează condiţiile în care este plasată sub supraveghere o persoană, conform news.ro .


”Asta va fi fără sfârşit, (el) nu are puterea să angajeze proceduri şi a întârziat cu privire la Comey”, îşi exprimă dezamăgirea locatarul Casei Albe, care împarte cu regularitate şi în mod public bile albe şi bile negre membrilor administraţiei sale.

Citește și : Germania : Dacă a doua încercare pentru formarea unui guvern eşuează ar trebui organizate noi alegeri (Horst Seehofer)

”Inspectorul general nu a fost numit de Obama? De ce nu a folosit jurişti de la Departamentul Justiţiei? RUŞINOS!”.

http://

Fostul senator din Alabama, foarte conservatorul Jeff Sessions, care a fost un neobosit susţinător al lui Donald Trump în timpul campaniei prezidenţiale, este vizat cu regularitate de critici usturătoare de către şeful statului.

Preşedintele îi reproşează lui Jeff Sessions mai ales faptul că s-a recuzat în ancheta cu privire la amestecul rus în alegerile prezidenţiale din 2016, privându-l astfel de un aliat într-un dosar care îi afectează dur preşedinţia.

Sessions i-a răspuns preşedintelui că va continua să-şi exercite funcţia ”cu integritate şi onoare”, scrie The Hill.