DISTRIBUIȚI

Preşedintele american Donald Trump a acuzat miercuri reţeaua sa favorită de socializare, Twitter, că îl cenzurează pentru a favoriza stânga, relatează AFP, scrie agerpres.

„Împiedică oamenii să mă urmărească pe Twitter, deci am mult mai multe dificultăţi în a-mi transmite mesajul”, a declarat el în cadrul unui interviu pentru canalul Fox Business.


Citește și : Merkel se arată deschisă unui compromis în problema alegerii liderului Comisiei Europene

„Aceşti oameni sunt toţi democraţi, sunt complet partizani faţă de democraţi”, a adăugat miliardarul, care denunţă frecvent o „complicitate” a giganţilor tehnologiei cu stânga.

„Dacă aş anunţa mâine că voi deveni un democrat drăguţ, aş câştiga de cinci ori mai mulţi abonaţi. Ceea ce face Twitter este teribil. Mulţi oameni au venit să-mi spună că nu pot să mă urmărească pe Twitter”, a adăugat el.

Citește și : Generele lui Trump va dezvălui partea politică a planului de pace pentru Orientul Mijlociu la ‘momentul oportun’

Politicianul cu 61 de milioane de abonaţi pe Twitter a acuzat deja în trecut reţelele de socializare că încearcă să reducă la tăcere vocile conservatoare.

De asemenea, el a mai afirmat că Google truchează rezultatele motorului de căutare în folosul mass-media de stânga.