DISTRIBUIȚI

Poliţia din New York a arestat un bărbat, care purta haine pline sânge, suspectat că a comis mai multe atacuri cu cuţitul la metroul din oraşul american, soldate cu doi morţi în ultimele zile, au anunţat autorităţile, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Presupusul atacator, Rigoberto L., a fost inculpat de omor şi tentativă de omor, a anunţat duminică, pe Twitter, Poliţia din New York.


Citește și: Din ce în ce mai puțini americani se infectează cu coronavirus

Potrivit postului local de radio 1010WINS, care citează surse din domeniul securităţii, bărbatul purta haine pline de sânge în momentul arestării.

În total patru persoane – fără adăpost – au fost înjunghiate începând de vineri şi până duminică, pe linia A a metroului, care asigură legături între nordul Manhattanului şi cartierul Queens.

Două dintre cele patru persoane se află la spital, unde primesc îngrijiri.

Citește și: SUA condamnă uciderea turcilor de militanții PKK

Victimele nu ar fi provocat aceste agresiuni, a anunţat într-o conferinţă de presă adjunctul şefului biroului din Manhattan, Brian McGee, citat de CNN.

Aproximativ 500 de poliţişti suplimentari au fost desfăşuraţi la metroul din Big Apple pentru ca newyorkezii ”să se simtă în siguranţă”.