DISTRIBUIȚI
B365

Trei persoane, dintre care doi membri ai armatei muntenegrene, au fost arestate în urma capturării a peste 60 de kilograme de cocaină pe o navă a Marinei naţionale a Muntenegrului, au anunţat luni autorităţile de la Podgorica, potrivit AFP, scrie Agerpres.

Poliţia caută încă două persoane care au fugit, a precizat procurorul Saşa Cadjenovic, însărcinat cu acest dosar, într-o conferinţă de presă organizată la Ministerul Apărării muntenegrean.


Citește și : ‘Prea devreme’ pentru a spune dacă este posibilă o cooperare cu noul preşedinte ucrainean Zelenski(Kremlin)

Nava Jadran urma să plece vineri într-o croazieră de instruire cu elevi ai Şcolii superioare maritime de la Kotor (port la Marea Adriatică), în direcţia Greciei şi Turciei.

O operaţiune a forţelor de ordine muntenegrene a permis confiscarea a ”cel puţin 60 de kilograme de cocaină de mare puritate, de peste 80%”, a explicat Cadjenovic.

Potrivit acestuia, cocaina avea ca destinaţie Turcia, unde suspecţii urmau să se îmbarce pe o navă ce transporta heroină către Muntenegru.

”În armată nu îşi au locul indivizi nedemni” să poarte uniforma militară, a afirmat la rândul său un reprezentant al armatei muntenegrene, colonelul Aleksandar Pantovic, în aceeaşi conferinţă de presă.

Citește și : Cel puţin persoane şi-au pierdut viaţa în seismul din Filipine