DISTRIBUIȚI
Al Manar

Doi deţinuţi au evadat dintr-o închisoare din localitatea Newport News, din statul american Virginia, după ce au săpat un tunel cu o periuţă de dinţi modificată, au anunţat marţi autorităţile din oraş, citate de EFE, potrivit agerpres

Însă deţinuţii au respirat doar preţ de nouă ore aerul libertăţii, fiind arestaţi într-un local IHOP, franciză specializată în clătite, a explicat Biroul Şerifului local într-un comunicat.


Citește și : Kyriakos Mitsotakis anunţă luna alegerilor din Grecia

Potrivit comunicatului, cei doi bărbaţi, care se aflau în închisoare de anul trecut pentru infracţiuni minore, au profitat de unele defecte structurale ale clădirii pentru a săpa tunelul.

Autorităţile nu au oferit detalii despre tipul acestor defecte structurale, întrucât, spun ei, acestea au mai fost observate şi în alte locuri din închisoare şi acum trebuie să securizeze structura. O echipă de ingineri specializaţi în urbanism lucrează deja la modalităţi de rezolvare, a spus Biroul Şerifului.

„Sunt recunoscător cetăţenilor care i-au văzut pe Garza şi Nemo (deţinuţii) la IHOP şi au notificat autorităţile”, a declarat şeriful localităţii Newport News, Gabe Morgan.

Citește și : Varşovia spune că axa Rusia-China este periculoasă