DISTRIBUIȚI

Doi adolescenţi au murit după ce au fost înjunghiaţi luni seara la Londra, a anunţa poliţia municipală, informează marţi dpa şi PA Media, potrivit agerpres.

Un băiat de 15 ani a fost înjunghiat în Greenwich, în jurul orei 17:00 (16:00 GMT), iar un altul, de 16 ani, a fost declarat mort la faţa locului după ce a fost înjunghiat în districtul Lambeth, cu puţin timp după miezul nopţii.


Citește și: Un avion de pasageri A DISPĂRUT de pe radar în estul Rusiei

Poliţia a fost chemată în Woolwich New Road din Greenwich la orele 15:23 şi l-a găsit pe adolescentul de 15 ani cu răni de înjunghiere. Ei au încercat să-i salveze viaţa, însă băiatul a murit la faţa locului cu aproximativ o jumătate de oră mai târziu.

Un alt adolescent de 15 ani, care s-a prezentat mai târziu la spital cu o rană de cuţit, a fost arestat fiind suspectat de uciderea băiatului decedat.

Citește și: Ultima ascunzătoare a lui El Chapo poate fi câștigată la loterie

În Lambeth, adolescentul de 16 ani a fost declarat decedat la faţa locului după ce a fost găsit în Oval Place. Deocamdată, nu a fost arestată nicio persoană în acest caz.

„Este şocant şi extrem de trist să vezi că un adolescent şi-a pierdut viaţa din cauza unei crime cu cuţit”, a spus superintendentul Petra Lazar referitor la incidentul din Greenwich. „Gândurile mele se îndreaptă spre familia băiatului mort. Acest incident a cauzat în mod firesc îngrijorare printre localnici şi vreau să-i asigur că ofiţerii mei îi sprijină pe detectivii criminalişti cu tot ce pot. Patrule întărite vor fi organizate în zonă în următoarele zile”, a mai spus el.