DISTRIBUIȚI

sursa foto:  Pinterest

Actorul american Denzel Washington se va întoarce anul viitor în sălile de spectacol de pe Broadway, cu piesa ‘The Iceman Cometh’, informează luni New York Post citat de EFE. 

„Sunt fericit că mă întorc pe Broadway cu această mare piesă şi o voi face în colaborare cu George Wolfe”, a spus vedeta de la Hollywood, într-un interviu acordat ziarului newyorkez.


Opera dramaturgului Eugene O’Neill va fi regizată de laureatul a cinci premii Tony, George Wolfe, şi va avea premiera pe 22 martie 2018, la teatrul Bernard B. Jacobs din Manhattan.

Denzel Washington va juca rolul lui Hickey, un personaj care a fost interpretat de-a lungul timpului de o pleiadă de actori precum Kevin Spacey, James Earl Jones sau Jason Robards.

Washington, în vârstă de 62 de ani, şi-a făcut debutul în teatru în anii 1970 cu piesa ‘The Emperor Jones’, de O’Neill, când era student la universitatea Fordham, aminteşte Post.

Ultima oară când a urcat pe scenă la New York a fost în 2014, când a jucat în ‘A Raisin in the Sun’, a lui Lorraine Hansberry, prima autoare de culoare a cărei piesă a avut premiera pe Broadway