DISTRIBUIȚI
Republican-American

Preşedintele american Donald Trump nu a mers marţi în Biroul Oval, a doua zi după revenirea sa din spital, a declarat un purtător de cuvânt al Casei Albe, contrazicând un consilier al preşedintelui, relatează AFP, potrivit agerpres

Comportamentul preşedintelui american este examinat cu o atenţie deosebită, în condiţiile în care numărul persoanelor care lucrează la Casa Albă – inclusiv jurnalişti – testaţi pozitiv la COVID-19 continuă să crească.


Citește și : Jurnalistul Can Dundar a fost declarat FUGAR

„Preşedintele a dorit să fie ieri (marţi) în Biroul Oval, dar nu a mers şi a lucrat de la reşedinţă”, a scris pe Twitter Ben Williamson, purtătorul de cuvânt al preşedintelui american.

Cu câteva minute mai devreme, consilierul său economic Larry Kudlow afirmase la CNBC că Donald Trump „a apărut ieri (marţi) în Biroul Oval luând măsuri de precauţie maxime privind COVID-19”.

Citește și : Germania și partenerii din UE pregătesc un răspuns comun la otrăvirea lui Aleksei Navalnîi

Casa Albă a declarat că au loc pregătiri pentru a permite preşedintelui să revină în celebrul birou în zilele următoare.

Cu puţin timp înainte de a părăsi luni spitalul militar ‘Walter Reed’, medicii lui Donald Trump au declarat că acesta „nu este complet refăcut”