DISTRIBUIȚI

Prima Doamnă a SUA, Jill Bden, le-a făcut o farsă, în calitate de „păcăleală de 1 aprilie”, pasagerilor care o însoţeau joi în timpul unui zbor, distribuindu-le îngheţată pe băţ deghizată în stewardesă, informează AFP, potrivit agerpres.

Membrii echipajului şi reprezentanţi ai serviciilor secrete şi ai presei şi-au primit astfel desertul servit de o femeie cu părul scurt şi brunet, purtând o mască neagră şi o insignă cu numele „Jasmine”, care se plimba printre rândurile de scaune ale avionului ce o aducea pe Prima Doamnă înapoi la Washington, după o vizită în California.


Vezi şi:Tren de pasageri DERAIAT în TUNEL! Sunt zeci de morţi şi răniţi! – VIDEO – Black News

Cinci minute mai târziu,”Jasmine” şi-a făcut reapariţia printre jurnalişti, fără perucă, şi le-a dezvăluit adevărata ei identitate, anunţând: „farsă de 1 aprilie!”.

Nu este pentru prima dată când Jill Biden îi „tachinează” pe pasagerii avionului cu care călătoreşte. Pe vremea când soţul ei era vicepreşedinte al SUA, ea s-a strecurat într-un compartiment pentru bagaje la bordul Air Force Two şi a strigat „Bau!” către prima persoană care l-a deschis, potrivit mass-media americane.

Citeşte şi:Agenţia Medicamentului din Franţa RESPINGE Ivermectina pentru tratarea COVID-19 – Black News

Jurnaliştii care au relatat despre păcăleala de 1 aprilie au recunoscut că au fost „total păcăliţi” de deghizarea Primei Doamne, declarându-se totodată convinşi că nici măcar propria ei echipă nu a recunoscut-o. În ceea ce priveşte batonul de îngheţată de vanilie, tras în ciocolată, acesta a fost „delicios”, au precizat jurnaliştii.