DISTRIBUIȚI
facebook

Un reprezentant republican în statul Kentucky, acuzat de comiterea unor violenţe sexuale asupra unei adolescente, a fost găsit mort miercuri, cu un glonţ în cap, o ”probabilă sinucidere” potrivit autorităţilor, scrie presa locală, relatează AFP, conform news.ro .

Dan Johnson a dezminţit anterior, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, informaţii de la un organism local de anchetă, Kentucky Center for Investigative Reporting, înfiinţat de postul public de radio din Kentucky.


”Acuzaţiile (…) sunt false. DUMNEZEU şi numai DUMNEZEU ştie adevărul”, a scris el, citat de Courier-Journal din Louisville.

Mesajul a fost retras ulterior.

Citește și : Nu există nici un fel de prezenţă a armatei ruse în estul Ucrainei (Vladimir Putin)

Însă el a atras atenţia autorităţilor, care l-au găsit pe Dan Johnson, cu un glonţ în cap, a declarat pentru presă medicul legist din comitatul Bullitt, David Bullings.

El a murit în urma unei ”probabile sinucideri”, a apreciat acesta.

Reprezentantul era acuzat de o femeie că a agresat-o sexual la o petrecere de Revelion în 2012, pe când avea 17 ani.

Acest scandal are loc în mijlocul unei serii de dezvăluiri despre cazuri de hărţuire sexuală în Statele Unite, care afectează deopotrivă persoanlităţi din lumea spectacolului, presei, modei şi politicii.

Mesaje de condoleanţe din partea clasei politice locale s-au multiplicat. Printre aceşti politicieni se află şi guvernatorul statului Matt Bevin şi senatorul Rand Paul.