DISTRIBUIȚI
facebook

O persoană a murit, iar alte 56 au fost rănite, miercuri, în urma unui cutremur cu magnitudine 4,2, într-o zonă aflată la 50 de km de capitala iraniană Teheran, relatează site-ul agenţiei de ştiri Reuters, potrivit mediafax.

Majoritatea victimelor au fost rănite în timp ce încercau să iasă din clădiri. Cele mai multe au fost externate, prezentând doar răni uşoare. O persoană a murit în timpul cutremurului, făcând infarct, au informat serviciile medicale de urgenţă.


Citește și : 27 de persoane au fost rănite după ce un vas de croazieră elvețian s-a lovit de pilonul unui pod în vestul Germaniei

Seismul vine la o săptămână după ce două persoane şi-au pierdut viaţa într-un alt cutremur. A fost resimţit şi în Teheran, unde mulţi rezidenţi au petrecut restul nopţii lângă maşini, în săli de sport şi în alte clădiri care au fost transformate în centre de salvare.

Iranul este una dintre cele mai afectate ţări de cutremure, cel mai grav având magnitudinea de 6,6 şi soldându-se cu peste 30.000 de morţi, în anul 2003.