DISTRIBUIȚI
Security blocks the entrance to the Topos Congress hotel in the soccer World Cup host city of Rostov-on-Don, Russia June 26, 2018. Reuters witnesses at the scene said they were told by police that they had been evacuated due to a bomb threat. REUTERS/Marko Djurica

Poliţia rusă a primit marţi multiple ameninţări cu bombă referitoare la locaţii din oraşul Rostov-pe-Don unde au loc meciuri în cadrul Cupei Mondiale de Fotbal, a anunţat serviciul de presă din regiunea Rostov, relatează Reuters.

„Forţele de poliţie au făcut toate verificările necesare şi nu au fost găsite obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat. ”În prezent, toate locurile funcţionează normal”, se arată în comunicat.


ORA 00.54 Cupa Mondială de Fotbal: Un hotel din oraşul Rostov-on-Don, evacuat din cauza unei ameninţări cu bombă

Un hotel din oraşul rus Rostov-on-Don, unde au loc meciuri în cadrul Cupei Mondiale de Fotbal, a fost evacuat de poliţie marţi, a anunţat personalul de la Topos Congress-Hotel, relatează Reuters.

Potrivit Reuters, persoane de la faţa locului au declarat că au fost informate de poliţie că au fost evacuate din cauza unei ameninţări cu bombă.