DISTRIBUIȚI
bacaanmadani.com

Un mecanic auto german, care voia să se asigure că maşina pe care a reparat-o este pregătită pentru drum, a făcut un test drive până în Polonia şi înapoi, informează DPA.

Gestul său nu a fost apreciat de instanţa de judecată care l-a condamnat la plata unei amenzi substanţiale, deşi mecanicul din Hanover a insistat că el doar şi-a făcut meseria, conform agerpres .


”Mereu scot maşina la un test drive”, le-a spus mecanicul de 49 de ani judecătorilor.

Citește și : Traian Băsescu a contestat decizia Judecătoriei Chişinău cu privire la decretul prin care i-a fost retrasă cetăţenia Republicii Moldova

”Da, dar nu 3.000 de kilometri până în Polonia”, i-a dat replica judecătorul Joern Thyen, amendându-l cu 1.000 de euro. ”Nu trebuie să accept toate prostiile care se spun aici”.

Proprietara maşinii nu bănuia nimic, însă a aflat despre călătoria ilegală prin intermediul unei amenzi emise de autorităţile poloneze pe care a primit-o prin poştă. ”Nu am fost niciodată în Polonia”, a declarat acesta în instanţă.

”Am văzut din fotografie că nu eram eu şi nici soţul meu”. Proprietara şi-a amintit că maşina fusese în service în acea perioadă, iar poliţia a sfătuit-o să depună plângere împotriva mecanicului, proprietarul atelierului de reparaţii.