DISTRIBUIȚI
cnn

Corpul unui bărbat care fusese dat dispărut după ploile torenţiale de la sfârşitul săptămânii trecute din sudul Franţei a fost găsit marţi, în timp ce o infirmieră este în continuare căutată, au anunţat autorităţile locale, potrivit AFP, scrie agerpres.

„Un bărbat în vârstă de 56 de ani, angajat municipal în Val d’Aigoual, a fost găsit mort marţi dimineaţă în zona cătunului Taleyrac de către pompieri cu ajutorul unei echipe canine”, a anunţat prefectura din Gard (sud)


Citește și : Trump i-a sunat pe deputaţii scandinavi care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace

Brigada de identificare judiciară a Jandarmeriei naţionale a confirmat identitatea bărbatului a cărui absenţă fusese semnalată duminică, a afirmat prefectura, dând asigurări că vor continua căutările pentru găsirea celei de-a doua persoane dispărute de sâmbătă după-amiază.

Femeia în vârstă de 64 de ani se deplasa în zona Pont d’Hérault când vehiculul ei a fost luat de ape.

Maşina a fost găsită la câţiva kilometri distanţă, goală şi zdrobită de forţa curentului.

Vezi și : Un guru celebru în Rusia a fost ARESTAT de forțele speciale – VIDEO

„Ar fi nevoie de un miracol pentru a o găsi în viaţă”, a declarat duminică pentru AFP prefectul Gard Didier Lauga care a declanşat sâmbătă o alertă roşie în departament. Ploi torenţiale au căzut la poalele masivului Cévennes.

Mai multe râuri din zonă au ieşit din matcă, nivelul apei crescând cu şase metri în două ore şi obligând autorităţile să evacueze câteva sute de persoane ca măsură de precauţie.