DISTRIBUIȚI
The Daily Beast

O cântăreaţă americană îl acuză de hărţuire sexuală pe fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Corey Lewandowski, potrivit BBC.

Joy Villa spune că Lewandowski a lovit-o de două ori pe posterior în timpul unui eveniment la Washington luna trecută, potrivit news.ro .


Ea a declarat presei americane că a reclamat incidentul poliţiei în Ajunul Crăciunului dar că a fost convinsă de prieteni să facă o plângere formală.

Citește și : EXPLOZIE într-un supermarket din Sankt Petersburg. Cel puţin patru persoane au fost rănite

Lewandowski nu a oferit un punct de vedere.

„Iniţial mi-a fost teamă să vorbesc despre asta public”, a spus ea citată de AFP. Cântăreaţa a mai afirmat că nu a vrut să pună într-o situaţie neplăcută familia lui Lewandowski sau pe a ei.

Villa, care este o susţinătoare a lui Donald Trump şi care a purtat rochia cu mesajul „Make America Great Again” la gala premiilor Grammy 2017, s-a aflat la o reuniune la Trump International Hotel unde a pozat alături de Lewandowski, pe care, spune ea, nu-l mai întâlnise înainte.

Artista susţine că Lewandowski a lovit-o pe fese şi, când i-a cerut să se oprească şi a glumit despre faptul că-l va acuza de hărţuire sexuală, el a lovit-o din nou. Ea a precizat că bărbatul a râs, adăugând: „Lucrez în sectorul privat”.

Joy Villa a mărturisit că a simţit palmele într-un mod „dezgustător şi şocant şi înjositor”.

Reprezenanţi ai site-ului Politico a prezentat incidentul de săptămâna trecută, precizând că au vorbit cu un martor care le-a dezvăluit întâmplarea înainte ca artista să declare public.

Villa afirmase că ia în considerare posibilitatea de a candida pentru Congres – iar preşedintele Trump a scris pe Twitter că o susţine.

Trump l-a angajat pe Corey Lewandowski manager de campanie în iunie 2016.