DISTRIBUIȚI

Vizitatorii din Egipt vor putea să se oprească din nou lângă „Copacul Fecioarei Maria”, un sit istoric din districtul Matariya din Cairo, un spaţiu pe lângă care ar fi trecut, potrivit credincioşilor, familia Mântuitorului Iisus în timpul fugii sale din Iudeea, informează Reuters luni, potrivit agerpres.

Acest sit turistic şi religios a intrat într-un program de renovare în anul 2019, iar ramurile întinse ale celebrului copac beneficiază de acum înainte de stâlpi de susţinere, precum şi de un gard înconjurător.


Vezi şi: Patru persoane ucise în protestele din Iran – VIDEO – Black News

„Copacul Fecioarei Maria este un abore străvechi, un platan care datează din urmă cu peste 2.000 de ani, sub care Familia Mântuitorului şi-a găsit refugiu în timpul fugii sale în Egipt”, a declarat managerul sitului, Asmaa Abdel Aziz.

Citeşte şi: Taifunul Nanmadol face PRĂPĂD în Japonia (VIDEO)! Patru oameni au murit şi peste 100 au fost răniţi – Black News

„Copacul era slăbit în anul 1656, iar preoţii franciscani de atunci i-au colectat ramurile şi acestea au înmugurit din nou”, a adăugat oficialul egiptean.